Formułowanie innowacyjnych modeli rozwoju korporacyjnego produkcji rolniczej - Рунчева, Наталья (Progress in Economic Sciences; Nr 1 (2014): Progress in Economic Sciences, 2014)
Na podstawie najnowszych badań ukraińskich badaczy w artykule zostały przeanalizowane osobliwości kształtowania inwestycyjnych modeli korporatywnego rozwoju produkcji rolnej.